Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering, IoC, Plattformar

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare.

Du kommer att ha möjlighet att utvecklas och arbeta med verktyg i framkant. Som en av Sveriges största IT-organisationer finns goda utvecklingsmöjligheter och vi arbetar med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”.

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård.

Nu söker vi en Devops Engineer, som vill vara med att skapa och utveckla vår containerplattform för att möte framtiden. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer.

Ditt uppdrag

Som Devops Engineer med fokus på att utveckla och hantera regionens containerplattform, de nya behoven gällande container så kommer du vara en viktig spelare inom området. Vi söker därför dig som har erfarenhet av komplexa miljöer med god kunskap inom automation. Du kommer att arbeta i en agil organisation där strävan efter ständiga förbättringar premieras och uppmärksammas.

Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt och ges möjlighet att uppnå sina mål. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av gemenskap, engagemang och glädje inom Västra Götalandsregionens samtliga ansvarområden.

Där vi inom IT har en viktig roll och det finns möjligheter att påverka. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Du bidrar med din kompetens

För tjänsten som teknisk specialist har du en väsentlig eftergymnasial utbildning alternativt mångårig yrkeserfarenhet av området. Du har erfarenhet av att arbeta i stora komplicerade IT-miljöer och behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi söker en nyfiken person, med stark vilja som ständig strävar efter att utvecklas och lära sig nytt. Förändring, digitalisering och ny teknik ser du som en självklarhet och du gillar utmaningar. Du är noggrann och van vid att ta eget ansvar, är drivande och lösningsorienterad. Då rollen innebär många kontakter står dialog och samarbete högt på din agenda.

För att lyckas med uppdraget behöver Du ha god erfarenhet av automatisering och containerinfrastruktur (Docker,Kubenetes)

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av:

  • Asible
  • Vmware Tanzu
  • Red Hat Open Shift
  • Habour
  • ITIL
  • Agila arbetssätt

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och arbetar utifrån vår värdegrund: 

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling. 

Övrigt:
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Läs mer om våra förmåner här!

Tjänsten kan komma att säkerhetsklassas vilket ställer krav på svenskt medborgarskap.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast möjligt
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Mölndal, Borås, Vänersborg eller Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/5291
Kontakt
  • Jerker Lilja, Sektionschef, 0700-824166
  • Henrik Jacobson, Produktområdesansvarig, 0722-252926
Facklig företrädare
  • Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se
  • Akavia: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se
  • Sv Ingenjörer: Yvonne Jagersjö, yvonne.ei.jagersjo@vgregion.se
Publicerat 2022-08-15
Sista ansökningsdag 2022-08-31

Tillbaka till lediga jobb