itjobb.se

 

  24 Solutions Aktiebolag

 

24 Solutions är en av Nordens säkraste molnleverantörer. Vi är specialister inom säkerhet, tillgänglighet och compliance.

Våra lösningar levererar funktioner som lagrar, skyddar och hanterar våra kunders data dygnet runt, året om med högsta säkerhet i våra egna datacenter i Sverige, eller i molnet. Vår tekniska plattform är PCI DSS-certifierad sedan 2010, vilket gör att vi kan hantera känslig data med högst möjliga säkerhet.

På 24 Solutions strävar vi alltid efter att ha en personlig och nära relation till våra kunder. Bland våra kunder finns några av Sveriges största aktörer inom FinTech, logistik och läkemedelsbranschen. De förlitar sig på att deras data är säker och att deras IT-verksamhet är igång så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

24 Solutions har funnits sedan 2001 och har kontor i hjärtat av Sickla. Vi är idag 25 anställda, och befinner oss just nu i en spännande tillväxtfas.

Att jobba på 24 Solutions

24 Solutions är en arbetsplats med stort driv, kompetens och laganda. Vi har haft en spännande resa de senaste åren och vi ser framför oss fantastiska möjligheter att fortsätta utmanas och utvecklas. För att lyckas behöver vi fler passionerade och drivna medarbetare!

Som anställd hos oss får du möjligheten att utvecklas både personligt och professionellt, och vi erbjuder många attraktiva förmåner.

Bransch

IT-tjänster

Anställda

25

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Aktuella jobb från 24 Solutions Aktiebolag

DevOps Engineer

Nacka - 26 dagar kvar

Läs mer

Kom och jobba som Systems Engineer, fokus Linux!

Nacka - 26 dagar kvar

Läs mer

Vår nästa Supporttekniker?

26 dagar kvar

Läs mer

24 Solutions Aktiebolag i sociala medier

Missa inga jobb från 24 Solutions Aktiebolag

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor