itjobb.se

 

  Digitalist Sverige AB

Vi strävar alltid efter att bli bättre vilket gör att vi får arbeta med de mest inspirerande kunderna och går till jobbet med glädje. Vi är stolta över att våra medarbetare tillhör de mest välmeriterade och kompetenta i världen.


På Digitalist arbetar vi ständigt både med kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. Vi är en arbetsplats för dig som vill utvecklas. En viktig del i detta är att vi både internt och externt delar med oss av kunskap genom meetups, innovationsdagar och seminarier.

Vi vill att du som börjar här ska känna dig trygg och välkommen, ha kul och utvecklas! Vår miljö är internationell, på kontoren i Stockholm har vi medarbetare med nio olika modersmål. Vi jobbar i team, nära våra kunder.

Digitalist är specialiserade på Open Source-CMSet Drupal, där vi bidrar till Drupal communityn som organisatör och sponsor av konferenser och evenemang samt med kod, översättningar och dokumentation. Vi jobbar också med WordPress och i ramverk som React och Symfony.
Vi arbetar sedan länge enligt den agila metoden Scrum, vilket är startpunkten för de flesta som arbetar agilt. Scrum är en arbetsprocess och den dagliga pulsen i företaget.

Vi är en full partner inom digitalisering där vi fokuserar på öppna teknologier och expertis inom service design och co-creation. Digitalist erbjuder hela resan, från strategi, koncept och arkitektur till färdig leverans av appen eller webbplatsen.

Vad har Digitalist Sweden att erbjuda dig som anställd?

Vi på Digitalist Sweden jobbar med kundresor, utveckling, personas, API-integrationer, SEO, webbanalys, OPS, strategi, koncept, UX, design och mycket mer. Vi har kollektivavtal och attraktiva förmåner som utbildningspott, Innovation Friday och ett generöst friskvårdsbidrag. Vi är ett stort företag som finns i flera länder.
Utvecklingsmöjligheter finns det gott om. Vi har en stark kultur och vi har roligt på jobbet.

 

Bransch

Dataprogrammering

Anställda

50

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Aktuella jobb från Digitalist Sverige AB

Agil projektledare hos Digitalist

Stockholm - 41 dagar kvar

Läs mer

Backendutvecklare inom Drupal

Stockholm - 41 dagar kvar

Läs mer

Frontendutvecklare inom Drupal

Stockholm - 41 dagar kvar

Läs mer

Digitalist Sverige AB i sociala medier

Missa inga jobb från Digitalist Sverige AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor