itjobb.se

Epinova AB

Vi är specialister på att skapa webbplatser, e-handel och intranät baserat på Episervers/Optimizelys produkter och tjänster. Vi är Guld Partner i Sverige och Platinum Partner i Norge och kan med stolthet säga att vi är en av de bästa leverantörerna i Norden av Episerver-lösningar. Ja hos oss jobbar några av de bästa utvecklarna!  

Våra värdeord är vårt DNA - det vi andas och det som definierar vilka vi är. Vi tror starkt på att en god företagskultur inte kan skapas en gång för alla - den skapas varje dag och av oss gemensamt.  Vi tror också på att om man får jobba med likasinnade, med intressanta uppgifter, möjlighet att utvecklas och känna att man är med och bidrar, ja då trivs man och då gör man ett bra jobb. Vi tror på hantverket och en prestigelös miljö utan hierarkier. På Epinova bryr vi oss om varandra och våra kunder - vi är engagerade och helt enkelt roliga att jobba med!  Det är därför vi letar efter dig som vill göra skillnad för både kollegor och kunder och som vill leverera lösningar du stolt kan sätta ditt namn på.

Vi jobbar nära våra kunder så du behöver gilla kommunikation och att ta ansvar. Vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheten att bli delägare i företaget och alla är med och formar företaget - våra arbetssätt och hur vi vill möta framtiden. Vi tror på personlig frihet som att du själv vet bäst vilken utrustning som passar dig och vilken friskvård du vill ha osv. Vi växer i lagom takt med rätt personer som passar in i vår kultur och vårt sätt att arbeta.

Välkommen med din ansökan!

Bransch

Datakonsultverksamhet

Anställda

18

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Tegnérgatan 28, 113 59

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Epinova AB

Frontend-utvecklare som vill ta nästa steg?

Stockholm - 12 dagar kvar

Läs mer

Backend-utvecklare med passion för hantverket!

Stockholm - 12 dagar kvar

Läs mer

Tech-lead som älskar att hjälpa kunder och kollegor!

Stockholm - 12 dagar kvar

Läs mer

Är du vår nästa Frontend Lead?

Stockholm - 12 dagar kvar

Läs mer

Digital projektledare och Teamlead

Stockholm - 12 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Epinova AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor