itjobb.se

Följ arbetsgivare

Missa inga jobb från: ESAB AB

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  ESAB AB

VÅRT VERKSAMHETSOMRÅDE

ESAB är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Våra lösningar är välkända i hela världen för sin innovativitet. De är utvecklade med hjälp av återkoppling från våra kunder och byggda med den kompetens och den solida erfarenheten hos en global branschledare.

Global Närvaro

ESAB finns representerade i nästan hela världen. Vi är fler än 8700 medarbetare, är etablerade i nästan alla världens länder och har tillverkningsanläggningar på 4 kontinenter.

Vi är ett internationellt företag. Global närvaro är en nödvändig förutsättning för såväl vår tillväxt och vår förmåga att förstå och uppfylla våra kunders behov som för de stabila samarbetsrelationer som krävs för långsiktig framgång.

Våra lokalkontor tillhandahåller teknisk expertkompetens och lokal support på våra huvudmarknader:

- Nordamerika

- Sydamerika

- Europa

- Mellanöstern och Afrika

- Asien-Stillahavsområdet

VISION OCH VÄRDERINGAR

Vår vision och våra värderingar är grunden för våra framgångar. Under Colfax ledning lever vi på ESAB upp till våra värderingar. Våra visioner och värderingar hjälper oss att fatta rätt strategiska beslut och allokera resurser på bästa sätt, och att hålla rätt fokus vid beslut i det dagliga arbetet.

Vision

Att vara den främsta globala leverantören av innovativa svets- och skärlösningar för all svetsindustri.

Värderingar

- Kunderna talar, vi lyssnar 

- Bästa laget vinner 

- Ständig förbättring (kaizen) är vårt sätt att leva 

- Innovation är vår framtid 

- Prestation är avgörande i konkurrensen om aktieägare 

Det krävs fokus, engagemang och att vi lever upp till våra värderingar för att på bästa sätt tillgodose alla krav och önskemål från våra kunder, medarbetare, aktieägare och från samhället vi verkar i. Vi spelar alla en avgörande roll för att driva vårt företag framåt.

Vi drivs av innovation och kompromisslös standard och viljan genom att kontinuerligt söka nya och förbättrade sätt att betjäna våra kunder. Detta har gjort oss till världsledande inom svetsprodukter och avancerade skärsystem.

Vår utveckling har bidragit till att ESAB idag är en av världens ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning och skärning. Våra lösningar är välkända i hela världen för sin innovationsnivå. De är utvecklade med hjälp av återkoppling från våra kunder och byggda med expertkompetensen och den solida erfarenhet som finns hos oss som global branschledare.

Esab och våra medarbetare

ESAB är ett utmärkt val för dig med siktet inställt på tillverkningsindustrin, oavsett om du står i begrepp att ta dina första karriärsteg eller om du har lång erfarenhet och funderar över ditt nästa steg. Vi finns i hela världen och har lång och djupt rotad tradition av branschledarskap. ESAB kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter, ett arbetsklimat byggt på tillit och förtroende, bra anställningsförmåner och mycket annat.

Hos ESAB får du möjligheter att skapa din karriär, i en mängd olika roller. Vi har en stark, kundorienterad företagskultur och söker ständigt efter människor som vill verka i och stärka den kulturen ytterligare, och därigenom bidra till den ständiga förbättringen av våra produkter och tjänster.

Läs mer vad våra medarbetare säger.

Bransch

Tillverkning & Industri

Anställda

400+

Huvudkontor

Göteborg

Webbplats
ESAB AB
Sociala medier

ESAB AB i sociala medier

Missa inga jobb från ESAB AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor