itjobb.se

 

  Gagnef kommun

Gagnefs kommun, med ca 10 000 invånare är vackert belägen mitt i Dalarna. Det är en mötesplats på många sätt. Här möts Öster- och Västerdalälven, men här möts också människor. Gagnefs kommuns attraktiva läge har bidragit till det faktum att Gagnef är en populär kommun att bosätta sig i. Nära till hela Dalarna och inte mer än tre timmar till Stockholm. Läget är dock inte allt Gagnef kan erbjuda. Här finns bra skolor, framåtanda bland företagen och en härlig gemenskap i byarna. 

Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Gagnefs kommun arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare, både för att attrahera nya medarbetare och för redan anställda. Samverkan och öppenhet är en självklarhet.

Kommunen har flexibla arbetstidslösningar, utvecklande ledarskap, möjlighet till semesterväxling, arbetar i bra IT-stöd och har enkel tillgång till information.

Vartannat år genomförs medarbetarundersökning med samtliga medarbetare och visade 2017 ett resultat vi är stolta över. Medarbetarna i Gagnefs kommun tycker att;

  • Mitt arbete känns meningsfullt
  • Jag upplever att stämningen och arbetsklimatet är bra på min arbetsplats
  • Jag upplever att min närmaste chef är öppen för synpunkter och förslag
  • Vi har arbetsplatser som är fria från diskriminering, trakasserier och kränkande behandling

Kommunikationer

Gagnef är i ordets rätta bemärkelse mötesplats i Dalarna. Här möts tåg, bussar och bilister från hela länet. Flygplatsen Dala Airport ligger nära. Det tar mindre än 3 timmar med tåg eller bil till Stockholm, Sälenfjällen och Oslo. Du har bekvämt pendlingsavstånd till Borlänge, Falun, Leksand, Ludvika, Rättvik och Vansbro. 

Att flytta till Gagnefs kommun!

Här möts inte bara älvar och vägar, här möter du även Dalarna, dina barns lärare, dina grannar och byalaget. Det innebär trygghet och engagemang för vuxna, barn och ungdomar. Vill du så finns det plats i någon av våra unika byar både för dig, farmor, ditt rockband eller en häst!  Det kallar vi livskvalitet!

Mötesplats mitt i Dalarna: 


Bo i Gagnef: 


Vår värdegrund:

Bransch

Vård och omsorg

Anställda

800

Huvudkontor

Gagnef

Webbplats
Gagnef kommun
Sociala medier

Gagnef kommun i sociala medier

Missa inga jobb från Gagnef kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor