itjobb.se

Human IT

Vi är ett specialistbolag inom IT med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Human IT är fokuserat på IT och den digitalisering som nu sker hos våra kunder. Vi hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresa och skapa nytta/affärer med hjälp av ny teknik, duktiga konsulter och innovativa lösningar. 

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på! Det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus. Vi strävar efter att erbjuda en variation och sammanhang så att du känner att det finns något för just dig. Därför ser vi gärna drivna personer bland våra konsulter som gärna tipsar och för oss närmare att kunna erbjuda den miljön!

Vi är inte branschinriktade och kan därför erbjuda en härlig variation bland uppdragen för dig som konsult. Några exempel på branscher vi jobbar med just nu är automotive, telekom, science och bank.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Bransch

IT-konsult

Anställda

150

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Kungsgatan 17, 111 43

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Human IT

Human IT förstärker med lagspelare till ett av Sveriges vassaste Devops-team!

Göteborg - 15 dagar kvar

Läs mer

Javautvecklare i Malmö

Malmö - 15 dagar kvar

Läs mer

DevOps Engineer i Malmö

Malmö - 15 dagar kvar

Läs mer

Testutvecklare mot automation

Malmö - 15 dagar kvar

Läs mer

Embeddedutvecklare

Malmö - 15 dagar kvar

Läs mer

Cloudengineer

Malmö - 15 dagar kvar

Läs mer

Cloud DevOps

Göteborg - 15 dagar kvar

Läs mer

Frontendutvecklare i Malmö

Malmö - 15 dagar kvar

Läs mer

Azure Arkitekt

Malmö - 15 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Conrad Letelier

Systemutvecklare

Magnus Frennesson

Ansvarig för Systemutveckling och Test

Conrad Letelier är systemutvecklaren som enligt honom själv “älskar måndagar”. Conrad är mångsidig och lösningsorienterad men framförallt är han rolig att arbeta med.

Magnus Frennesson är ansvarig för Systemutveckling och Test i södra Sverige. Med hans tekniska bakgrund är Magnus både en engagerad och förtroendegivande ledare som brinner för kompetensutveckling och kvalité. Magnus är en av våra största eldsjälar som förutom är en av grundarna till “Kvartalsrapporten” även är instruktör inom högintensiv träning.

Missa inga jobb från Human IT

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor