itjobb.se

InsightOne

InsightOne är specialiserade inom marknadsföring och hjälper kundföretag som arbetar B2C att effektivisera analys- och kampanjprocesser genom datadriven konsumentinsikt. Vi erbjuder tjänster inom information, segmentering, databasutveckling och systemverktyg där de har en ledande position på marknaden. Genom vårt arbete hjälper vi våra kunder att identifiera, förstå och effektivisera sina marknadsföringsinsatser.

InsightOne arbetar med några av Sveriges största och mest välkända företag inom näringsliv, industri och offentlig verksamhet. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Stockholm och har idag cirka 20 anställda med kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

En arbetsplats att trivas på

Vi värdesätter en god arbetsmiljö och anser att välbefinnande och att ha roligt på jobbet leder till goda resultat. Därför lägger vi stor vikt vid social kompetens och förmåga att arbeta i team. Våra värderingar är att i relationen till varandra och våra kunder vara orädda, proaktiva och engagerade.

Vår arbetsplats ligger i Stockholm, precis invid T-centralen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken.

Bransch

Marknads- & Opinionsundersökning

Anställda

20

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Vasagatan 16, 111 20

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Markus Jürss

Country Director Sverige

“Berikad kunddata är den kreativa marknadshjärnans bästa vän.

Vi levererar GDPR-säkert data och kundinsikter av högsta kvalitet som hjälper marknadsförare bygga lönsamma varumärken smart. Vårt tillgängliggörande av data kortar tiden och arbetet för marknadsförarna – från briljant idé till test och riktig kommunikation.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Missa inga jobb från InsightOne

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor