itjobb.se

KDC Sweden AB

KDC
KDC är ett IT-konsultbolag som tillhandahåller tjänster inom programmering, test, verksamhetsanalys och projektledning. Vi är ett värderingsdrivet företag som värdesätter lyhördhet, inkludering och gemenskap inför både kunder och kollegor och uppmuntrar en god feedback-kultur för att lära av varandra.

Jobba på KDC
Vi har höga ambitioner om att vara up-to-date i de modernaste systemutvecklingsteknikerna och erbjuder en kunskapsintensiv arbetsplats där du som anställd har möjlighet att jobba med de modernaste teknikerna och ramverken. Som systemutvecklare har du till exempel, förutom de större programmeringsspråken, möjlighet att utbildas internt och utvecklas inom JavaScript och tekniker som React, ExpressJS, Angular, NodeJS och React Native.

Din personliga och professionella utveckling är något vi är högst måna om, därför har du som anställd på KDC tillgång till förmåner som coach- och samtalsstöd under din anställning och har alltid möjlighet att säga nej till uppdrag som du inte vill ta.

Välkommen till en arbetsplats som förstår att balansen mellan arbets- och privatliv är en gråzon och där utmanande och spännande utvecklingsprojekt alltid finns runt hörnet.

Bransch

IT

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Borgarfjordsgatan 12, 164 55

Webbplats

language

Lediga jobb från KDC Sweden AB

Fullstackutvecklare som vill utvecklas inom JavaScript

Stockholm - 5 dagar kvar

Läs mer

Lösningsarkitekt med erfarenhet av integrationstunga IT-system

Stockholm - 5 dagar kvar

Läs mer

Front-end-utvecklare som vill utvecklas inom JavaScript

Stockholm - 5 dagar kvar

Läs mer

Testare med erfarenhet av testautomatisering

Stockholm - 5 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från KDC Sweden AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor