itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

KDC Sweden AB

KDC
Tycker du det är viktigt att bemötas med lyhördhet, inkludering och gemenskap inför både kunder och kollegor och vill vara del av en god feedback-kultur där vi kan lära av varandra? Då är KDC något som passar dig.

Vi utgår inte från att vi är två helt olika personer på arbetsplats & i privatliv. Frihet under ansvar är en självklarhet i att vara del av vår gemenskap samtidigt som vi är högst måna om att du ska frigöra din fulla potential. I en anställning hos oss kan du därför räkna med ett helhjärtat stöd i din utveckling men i samma anda även en pushande kraft.

Jobba på KDC
Vi har höga ambitioner om att vara up-to-date i de modernaste systemutvecklingsteknikerna och erbjuder en kunskapsintensiv arbetsplats där du som anställd får möjlighet att jobba med och utvecklas inom tekniker som React, ExpressJS, Angular, NodeJS, AWS och React Native.

Din personliga och professionella utveckling är något vi är högst måna om, därför har du som anställd på KDC tillgång till coach- och samtalsstöd under din anställning och har alltid möjlighet att säga nej till uppdrag som du inte vill ta.

Välkommen till en arbetsplats som förstår att balansen mellan arbets- och privatliv är en gråzon och där utmanande och spännande utvecklingsprojekt alltid finns runt hörnet.

Bransch

IT

Anställda

-

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Strandbergsgatan 61, 112 51 Stockholm

Webbplats

language

Missa inga jobb från KDC Sweden AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor