itjobb.se

 

  Mörbylånga kommun


Fotograf: Vibeke Aronsson och Mörbylånga kommun

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss? 


Fotograf: Vibeke Aronsson och Mörbylånga kommun

Vår verksamhet

I Mörbylånga kommun finns det 16 förskolor, 7 kommunala grundskolor och en friskola samt grundsärskola. Från förskoleklass till årskurs 9 finns det ca 1 700 barn och ungdomar. Vår verksamhet har god kvalitet vilket gör att vi kan ge barn och ungdomar de allra bästa förutsättningarna att möta framtiden. Mätningar visar att Mörbylånga kommun stadigt presterar god måluppfyllelse. Vår vision är att alla inom vår verksamhet presterar så bra som möjligt utifrån sina förutsättningar. Både för barnen, ungdomarna och personalen är det viktigt att vardagen och lärandet präglas av glädje, nyfikenhet, lust, kreativitet och nyfikenhet. 

Gymnasieundervisning och kommunal vuxenutbildning sker genom Kalmarsunds Gymnasieförbund. I gymnasieförbundet ingår förutom Mörbylånga kommun även Kalmar, Borgholms och Torsås kommuner. De allra flesta gymnasielinjerna finns i Kalmar, dit en stor andel av kommunens elever har möjlighet att resa dagligen.

Välkommen att bli en del av vår lärande verksamhet!

Läs mer om oss och sök lediga tjänster på www.morbylanga.se

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

475

Huvudkontor

Mörbylånga

Sociala medier

Mörbylånga kommun i sociala medier

Missa inga jobb från Mörbylånga kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor