itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

RealTest AB

Vad säger våra medarbetare?

Per Degerfält

Ninna Morin

Anställd sedan: 2008

Jobbar med: 

Systemutveckling, programmering, testning, utveckling av testsystem och även webblösningar. Per har också anlitats som projektledare med utlandsuppdrag för bland annat ABB.

Vad är det bästa med att jobba på RealTest? 

”Trivseln och möjligheten att få jobba med olika uppdrag inom flera områden. Viktigt för mig är också att Realtest inte är ett så stort företag. Stämningen är familjär men samtidigt oerhört professionell och stimulerande. Det sporrar mig att få jobba med och utvecklas tillsammans med riktigt duktiga kollegor”.

Anställd sedan: 2015

Jobbar med: 

Ninna har femton års erfarenhet som förvaltningsansvarig, kravhanterare, testledare, utbildningskonsult och programmerare. På RealTest kommer Ninna att ha en central roll i satsningen på företagets förvaltningsmodell. Hon kommer också att arbeta som mentor för testledare och kravhanterare, driva företagets egna processutveckling samt jobba praktiskt ute hos kund som testledare.

Vad är det bästa med att jobba på RealTest? 

”Närheten till företagsledningen, den positiva atmosfären och det utrymme som ges för att ta egna initiativ. Att få vara med och leda satsningen av RealTest förvaltningsmodell samt kvalitetssäkring såg jag också som en spännande utmaning och möjlighet till egen utveckling. Jag har inte varit här så länge men något jag värderar högt är att alla delar med sig av sin kunskap. Kontaktvägarna är korta och man tar sig verkligen tid att hjälpa varandra”.