itjobb.se

Relita Industri & Skadeservice AB

Relitas affärsidé är att erbjuda totalservice med dygnetruntservice inom sanering, fastighet, bygg, avfall och transport. 
Vi söker därför alltid duktiga och kompetenta medarbetare med driv, engagemang och vilja att utvecklas så att vi tillsammans kan nå Relitas mål. 
Det är avgörande för vår framgång att varje individ är delaktig och presterar. Företaget behöver kompetenta medarbetare som vill bidra till vårt gemensamma mål att vara ett lönsamt och handlingskraftigt företag.

Relita löser dina problem inom industriservice, skadeservice, fastighetsservice, fastighetsjour, sanering m.m. Dygnet runt! Vi har kontinuerligt utvecklat vår maskin- och fordonspark till att idag vara en av de mest omfattande i vår bransch. Allt inom sanering, industri- och skadeservice Vår erfarna personal ger dig som kund tillgång till företagets omfattande resurser snabbt tillgängliga på kontoren i Uppsala, Stockholm, Norrtälje, Västerås, Enköping, Östhammar, Tierp, Sala, Gävle, Kungsbacka, Göteborg, Lindesberg, Örebro och Borlänge. Vi är verksamma på många orter och utför även uppdrag i hela Norden där vår unika kompetens efterfrågas. När du behöver snabb hjälp kontakta Relita! Dygnet runt!

Om företaget

Relitagruppen (nedan kallad Relita) bildades i april 1996 med ambitionen att bli ett fullserviceföretag inom sanering, fastighets- och skadeservice. Relita, som har sitt huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Stockholm Norr, Stockholm Söder, Norrtälje, Västerås, Enköping, Östhammar, Tierp, Sala, Borlänge, Örebro, Lindesberg, Kungsbacka, Göteborg och Gävle har idag utvecklats till marknadsledande i Mälardalen.Relita har 750 anställda i Sverige och en årsomsättning på 900 miljoner kronor. Vi har en kreditvärdighet på AAA ifrån Soliditet. Relita har organisationsnummer 556530-9233. Relita ingår idag i Recover Nordic Group som är ca 1800 anställda tillsammans i Norge, Finland, Sverige och Danmark.

Huvudkontor: HK Uppsala. Huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Stockholm Norr, Stockholm Söder, Norrtälje, Västerås, Enköping, Östhammar, Tierp, Sala, Borlänge, Örebro, Lindesberg, Kungsbacka, Göteborg och Gävle.

Sociala medier:
Facebook 
https://sv-se.facebook.com/relita.recover/ 
Instagram 
https://www.instagram.com/relita_sverige/ 
LinkedIn 
https://www.linkedin.com/company/relita-ab/ 

Bransch

Skadeservice, Industriservice, Fastighetsjour och Riv Håltagning (Bygg, fastighet och industri/metall)

Anställda

750

Huvudkontor

Uppsala

Adress

Libro ringväg 18, 752 28

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Relita Industri & Skadeservice AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor