itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Stenungsunds kommun

Din nya arbetsplats kan finnas inom sektor utbildning i Stenungsund!

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 27 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Kommunen är den största arbetsgivaren i Stenungsund. Vi erbjuder kvalificerade arbeten med bredd i arbetsuppgifterna och arbetar med det viktigaste som finns - människor. De flesta anställda i Stenungsunds kommun har idag flexibel arbetstid, alla har friskvård, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att påverka.

Välkommen till Stenungsunds kommun!

Läs gärna mer om oss på www.stenungsund.se

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

2400

Huvudkontor

Stenungsund

Adress

Strandvägen 15, 444 31

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Britt-Marie Wallhult

Samordnare på SFI

Vad jobbar du med?
- Att vara samordnare innebär att jag har övergripande koll på att allt fungerar. Jag planerar scheman, ser till att vi har vikarier och har mycket dialog med våra externa leverantörer som till exempel AF och AME kring frågor som berör våra elever. Då jag är lärare i botten undervisar jag också i Svenska 2 och 3 på gymnasienivå.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa är bredden. Trots att jag jobbat inom vuxenutbildningen i 20 år så finns det mycket nytt att upptäcka och prova på.

Skulle du rekommendera Stenungsunds kommun som arbetsgivare till en vän eller tidigare kollega?
Ja! Jag känner att jag får möjlighet att utvecklas i min roll, och att jag blir lyssnad på. Vuxenutbildningen är en verksamhet som förändras hela tiden och det är det spännande att vara en del av.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Missa inga jobb från Stenungsunds kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor