itjobb.se

 

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsultbolag som har varit verksamma inom IT-branschen sedan 2013. Vi är med och levererar en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

Tillsammans med våra medarbetare så levererar vi en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.

JOBBA HOS OSS

Är du nyfiken på och undrar hur det är att jobba hos oss? Som konsult på Tavana IT så är du en viktig del utav vår framgångsresa. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas samt nå dina mål.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av försäkringar, friskvårdsbidrag, olika förmåner samt trevliga kollegor.

Vi lägger stor vikt i att vår personal är välmående och trivs på jobbet, därför samordnar vi roliga aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad. Det är viktigt för oss att du känner dig delaktig i företaget och uppmuntrar dig till feedback och att komma med idéer som gynnar våra medarbetare, kunder samt oss som företag.

Oavsett vart du är någonstans i din karriär så vill vi att du ska lyckas och hjälper dig att skapa rätt förutsättningar för att nå dina målsättningar och drömmar.

Bransch

Data, IT & Telekommunikation

Anställda

72

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats
Tavana IT AB
Sociala medier

Lediga jobb från Tavana IT AB

Är du vår nästa Nätverkstekniker?

Stockholm - 27 dagar kvar

Läs mer

IT Support, är du vår nästa stjärna?

Stockholm - 27 dagar kvar

Läs mer

Javautvecklare till Synsam Group

27 dagar kvar

Läs mer

Tjej som vill göra karriär inom IT? Vi söker efter dig!

27 dagar kvar

Läs mer

DevOps-konsult inom Linux

27 dagar kvar

Läs mer

Drifttekniker, se hit!

27 dagar kvar

Läs mer

Senior Javautvecklare till Racasse AB

3 dagar kvar

Läs mer

Supporttekniker med start omgående!

11 dagar kvar

Läs mer

Kundtjänstmedarbetare som vill ta nästa steg som IT-support

27 dagar kvar

Läs mer

Tavana IT AB i sociala medier

Missa inga jobb från Tavana IT AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor