itjobb.se

 

  TeleComputing Sverige

Är du en "TeleComputing-person"? Kom och jobba med oss.

Inom TeleComputing vill vi alltid komma i kontakt med likasinnade. Personer som delar vår entusiasm och vårt intresse för molntjänster och som vill vara med i arbetet att flytta gränser och sätta standarden för framtidens IT-drift, så att vi kan leverera den bästa användarupplevelsen till ännu fler företag! 

I gengäld kan vi erbjuda goda möjligheter till utveckling inom Nordens ledande specialistverksamhet inom molntjänster. Vi kan garantera en stimulerande och spännande arbetsvardag tillsammans med duktiga och dedikerade kollegor samt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. 

Vi söker Dig!

TeleComputing är och har alltid varit nyfikna. Detsamma gäller för dig. Du gillar att tänka nytt, utmana dig själv och brinner för ditt arbete. Att du dessutom är trevlig är en självklarhet. Stämmer detta på dig ska du absolut kontakta oss. I gengäld kan vi erbjuda dig ett spännande och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. 

Vilka är Vi?

TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster på den nordiska SMB-marknaden. TeleComputing levererar marknadsledande och miljövänliga lösningar inom IT-drift, outsourcing, IT OnDemand, molntjänster och SaaS-tjänster (Software as a Service). 

Med våra tjänster får små och medelstora företag tillgång till IT med en kvalitet och säkerhet som normalt är undantaget stora internationella företag. TeleComputing Sverige har huvudkontor i Stockholm, men vi har även kontor i GöteborgOsloBergenBryne och Stavanger

Bransch

Datordrifttjänster

Anställda

330

Huvudkontor

Stockholm

Sociala medier

Lediga jobb från TeleComputing Sverige

Service Manager

26 dagar kvar

Läs mer

Senior Windows Engineer

31 dagar kvar

Läs mer

TeleComputing Sverige i sociala medier

Missa inga jobb från TeleComputing Sverige

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor