itjobb.se

Thalamus AB

Vi letar ständigt efter nya talanger inom både IT och Teknik. För oss står den anställda i fokus, vi engagerar oss i din utveckling, ger dig bra anställningsvillkor med kollektivavtal (IT kollektivavtalet) och möjligheter till att trivas. Eftersom vi jobbar med flera stora  kunder i Stockholm så har vi ständigt många spännande tjänster att fylla. Ansök nedan och låt oss ta tillvara på dina kunskaper på bästa sätt.
 

KARRIÄR INOM IT

Ett av Thalamus huvudområden är IT, där vi jobbar med olika tjänster inom IT-infrastruktur så som supporttekniker, drifttekniker och nätverkstekniker. Här kan du läsa om hur det är att jobba inom Thalamus IT och vad vi erbjuder.

Thalamus IT är nischade inom Infrastruktur så som Supporttekniker, drifttekniker och nätverkstekniker. Vi lägger stor fokus på dig som anställd för att du ska trivas både hos oss och företaget du utför arbetet på.  Då vi vill att du ska ha en långsiktig karriär på Thalamus så är du och din utveckling väldigt viktigt för oss, där vi ger dig en trygg anställning på och emellan uppdrag. Här är ett axplock av anledningar för dig att jobba hos oss:

  • Vår personal är vår viktigaste tillgång.

  • Du blir alltid trevligt bemött av oss.

  • Du får alltid snabbt svar på frågor.

  • Det är lönsamt för dig att arbeta hos oss. Vi har IT telekomavtalet vilket innebär att du får månadslön, pension, utbildning och mycket mer. Thalamus är ett stabilt och lönsamt företag som funnits i 19 år.

  • Dina konsultchefer har själva varit konsulter och har därmed lång erfarenhet och förståelse för ditt arbete.

 

KARRIÄR INOM TEKNIK

Ett av Thalamus huvudområden är teknik, se mer information och våra lediga tekniktjänster nedan.

Thalamus teknik har många spännande och  intressanta teknikbolag vi jobbar med. Vi lägger stor fokus på dig som anställd för att du ska trivas både hos oss och att matcha dig mot rätt uppdrag. Exempel på uppdrag inom Teknik: Processingenjörer, Elektronikingenjörer Civilingenjörer, Forskningsingenjörer, Serviceingenjörer, CAD ritare, Programmerare, Kvalificerade montörer, Maskiningenjörer, Maskintekniker, Servicetekniker och Tekniska inköpare.
 

Vad skiljer oss från bemanningsföretag?

Skillnaden att jobba hos oss som konsultbolag istället för ett bemanningsföretag är att du har en fastanställning hos oss på Thalamus. Det betyder att om du börjar jobba hos en av våra kunder och uppdraget tar slut så kommer du tillbaka till huvudkontoret, fortsätter utbilda dig och har fullön medan vi letar nya passande uppdrag till dig. Vilket gör att du inte är bemannad för ett specifikt uppdrag utan är anställd för att utvecklas hos oss på Thalamus.

 

 

 

 

 

Vad erbjuder vi för utvecklingsmöjligheter?

Som anställd hos oss erbjuder vi utvecklingsmöjligheter både ute på arbetet samt via certifieringar. Det betyder att vi har en utvecklingsplan för dig och hur du ska ta dig framåt för att trivas. De roller vi erbjuder utveckling inom är i IT-infrastruktur, vilket gör att du utvecklas som IT-konsult och inom roller som supporttekniker, drifttekniker och nätverkstekniker. Du kan även bli coach, teamleader och andra spännande infrastrukturroller.

 

Certifieringarna är godkända från bland annat Windows, Cisco och andra kvalitetsstandarder.

Bransch

Consulting

Anställda

110

Huvudkontor

Bromma

Adress

Gustavslundsvägen 137, 167 51

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Thalamus AB

Supporttekniker till stor organisation

Stockholm - 21 dagar kvar

Läs mer

Onsite tekniker inom IT

Stockholm - 21 dagar kvar

Läs mer

Operatör

Täby - 21 dagar kvar

Läs mer

Supporttekniker till restaurangkedja

Stockholm - 21 dagar kvar

Läs mer

Supporttekniker Teknik RCO Stockholm

Stockholm - 33 dagar kvar

Läs mer

Supporttekniker Teknik RCO Stockholm

Järfälla - 33 dagar kvar

Läs mer

Administrativ person till IT-avdelningen

Stockholm - 21 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Thalamus AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor