itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tullverket

Jobba hos oss

Som tulltjänsteman får du vara med och göra skillnad i samhället. Vårt uppdrag är både att bekämpa brottslighet och ta in tull, skatter och andra avgifter till staten. I den bredd av yrken som vi har hos oss finns det säkert något som kan passa just dig.

Rekrytering och utbildning

Tullverket rekryterar och utbildar personal efter behov. För att få gå någon av utbildningarna på Tullskolan krävs att du söker och får anställning hos oss. Du kan alltså inte söka till vår utbildning så som man gör till högskola och universitet. Eftersom våra utbildningar genomförs utifrån verksamhetens behov är det inte så att det startar en ny utbildning varje termin eller läsår. När nyrekryteringar planeras så informerar vi om det här på webbplatsen och publicerar jobbannonser i relevanta medier.

Grundutbildningen för nya medarbetare inom Tullverket skiljer sig åt beroende på vilken del av verksamheten som du har fått anställning inom. Utbildningen kan pågå i upp till ett år, innehåller praktik och avslutas med slutprov och examination. Under grundutbildningen är du anställd som elev eller aspirant med lön. Vi genomför utbildningar i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Vi vill ha nöjda medarbetare

Som anställd tycker vi att du ska ha möjligheter till personlig utveckling inom yrkeslivet, till exempel genom att byta arbetsuppgifter och arbetsort. Det gynnar dig som anställd men även Tullverket som arbetsgivare. Vi vill ha nöjda medarbetare eftersom vi är övertygade om att nöjda medarbetare gör ett bättre jobb. Därför är frågor som arbetsmiljö, jämställdhet, mångfaldsfrågor och kompetensutveckling viktiga för oss.

Vi vill öka vår etniska och kulturella mångfald eftersom vi värdesätter de kvaliteter som den kan tillföra vår verksamhet.

Vår värdegrund

Inom Tullverket har vi en gemensam värdegrund, som vi tagit fram tillsammans i syfte att stärka vårt arbete ihop. Våra värdegrundsord är helhetssyn, ansvarstagande och nytänkande. Läs mer om värdegrunden.

Bransch

Skatteförvaltning & Indrivning

Anställda

2000

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Tegeluddsvägen 21, 115 41

Sociala medier

Missa inga jobb från Tullverket

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor