itjobb.se

Följ arbetsgivare

Få spännande jobberbjudanden från: Wahlstedt Sageryd Financial Services

Fyll i din e-postadress nedan!

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor
Populär Arbetsgivare

  Wahlstedt Sageryd Financial Services

Wahlstedt Sageryd Financial Services verksamhet baseras på kunskap och erfarenhet sedan 20 år av att sätta upp och driva back- och middleoffice för institutioner, fondbolag, m.fl. värdepapper-bolag. Know-how om finansmarknadens instrument och regelverk är utmärkande för personalen och vårt portföljsystem IVAR Asset Management System®. Systemet, som används av en stor del av finansbranschens professionella aktörer, började utvecklas redan 1991 och är idag ett marknadsledande och komplett portföljsystem för fondförvaltare, diskretionära förvaltare och institutionella placerare.

IVAR® utvecklades först på fondkommissionärsfirman United Securities där Bengt Wahlstedt (VD på Wahlstedt Sageryd) arbetade som obligationschef. Wahlstedt Sageryd bildades 1991 då Bengt lämnade United Securities och tog med sig IVAR® in i den nya verksamheten med inriktning på portföljanalys. Michael Sageryd kom in i verksamheten 1993 och blev 1995 kompanjon för att tillsammans med Bengt vidareutveckla IVAR-systemet till Sveriges marknadsledande portföljsystem.

Från portfölj-analys till systemleverantör till fullserviceföretag
Under årens lopp har affärsverksamheten vidareutvecklats till ett produktutbud med starka samband mellan grenarna: back- och middleoffice för kunder, utveckling och uthyrning av portfölj-systemet IVAR. Idag är WS Backoffice Services en tongivande del av Wahlstedt Sageryds verksamhet - här kan uppdragsgivarna outsourca hela eller delar av sitt backoffice, en tjänst som tack vare sin kostnadseffektivitet och flexibilitet snabbt blivit populär bland våra uppdragsgivare.

På Wahlstedt Sageryd finns även avdelningen WS Risk & Performance som erbjuder risk- och performanceanalyser till fond- och kapitalförvaltare. Analysen ger svar på frågor om risk och avkastning i portföljerna och förklarar samtidigt hur olika marknader och faktorer bidragit till utvecklingen. Vi gör även trafikljusrapportering för institutioner och limitkontroller för fondbolag.

Idag är vi totalt cirka 35 medarbetare på Wahlstedt Sageryd Financial Services.

Bransch

Finansiella stödtjänster

Anställda

35

Huvudkontor

Stockholm

Missa inga jobb från Wahlstedt Sageryd Financial Services

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor