itjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Poolia

Om Poolia

Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Men vi föredrar att se oss som experter på att hitta och matcha kompetens. För det är alltid människorna som gör skillnad. Det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag.

VÅR STYRKA

Poolia har i 30 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen, deras affärsvillkor och vi vet vad som krävs av individen. Med en kvalitetssäkrad process, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi vad vi lovar. Tillsättningar av högsta kvalitet.

VÅR FILOSOFI

Kandidatens CV är viktigt, men är inte hela sanningen. Poolias urvalsfilosofi tar därför flera steg längre än vad ett vanligt CV förmår. Vi vet att sammanhanget är avgörande för hur väl en person presterar. Därför genomför vi utförliga tester. Vi identifierar drivkrafter och ambitioner. Hittar den personlighet som bäst matchar förutsättningarna. Först när helhetsbilden är klar föreslår vi inte bara en lämplig individ. Vi föreslår rätt individ.

VÅR VISION

Rätt individ på rätt plats – alltid.

VÅR AFFÄRSIDÉ

Vi hjälper företag och organisationer med rekrytering och bemanning av kvalificerad kompetens inom tjänstemannasektorn. Kompetens som bidrar till våra kunders framgång.

VÅRA LEDSTJÄRNOR

Poolias ledstjärnor speglar hur vi beter oss - vår kultur. Genom att alltid agera utifrån våra ledstjärnor ska kunder, kandidater och andra intressenter förstå vilka vi är och vad vi står för.

Bransch

Rekrytering & Bemanning

Anställda

850

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Kungsgatan 57 A, 101 24

Sociala medier

Lediga jobb från Poolia

INTRESSEANMÄLAN – Nätverkstekniker

Stockholm - 99 dagar kvar

Läs mer

INTRESSEANMÄLAN – IT-Support

Stockholm - 99 dagar kvar

Läs mer

INTRESSEANMÄLAN – IT och Teknik

Stockholm - 99 dagar kvar

Läs mer

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom IT och teknik

Uppsala - 44 dagar kvar

Läs mer

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom IT och teknik

Gävle - 44 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Poolia

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor